x

Wat zoek je precies?

Contributie

Leden 18 jaar en ouder:                                 € 49,00 per kwartaal

Leden jonger dan 18 jaar:                              € 43,50 per kwartaal [1]

Gebruiksvergoeding slagwerk                        € 14,00 per kwartaal

Bruikleen tarief (anders instrumenten)            € 28,- per kwartaal

[1]Vanaf het 3e gezinslid tot 18 jaar geldt een gereduceerd tarief (50%) voor het lidmaatschap, maar niet voor het gebruik van het instrument.

AANBIEDING: jeugd tot 18 jaar krijgt het eerste half jaar 50% korting op lidmaatschap en huur van het instrument.

Volg je muziekles bij Oyfo? Dan geeft lidmaatschap bij Armonia deze voordelen:

1. Als lid kun je bij Armonia voor een zeer gunstig tarief een instrument huren of in bruikleen krijgen.
2. Als lid van een harmonievereniging ontvang je een zogenaamde HAFA korting van 30% op de lesprijs bij Oyfo.

Deze voordelen maken het lidmaatschap van Armonia ook voor eerstejaars Oyfo leerlingen al financieel aantrekkelijk. En na een jaar muziekles kan dan vervolgens ingestroomd worden bij het beginnersorkest ASTOR.

Beëindiging van het lidmaatschap is mogelijk per eerstvolgende 31 december of 30 juni via een uitschrijfformulier dat kan worden opgevraagd bij de ledenadministratie. Het ingevulde formulier dient vóór 1 december of 1 juni naar de ledenadministratie worden gestuurd.  Terugbetaling van contributie vanwege tussentijdse opzegging van het lidmaatschap is niet mogelijk. 

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar uit gezinnen waar te weinig geld is om zelf lidmaatschap en instrumentenhuur te betalen, is er het Jeugdfond Sport & Cultuur Hengelo-Borne. Aanmelden kan alleen via een intermediair die werkzaam is in de jeugdzorg. We kunnen je in contact brengen met een orkestlid van onze vereniging die dit kan regelen. Wil je informatie over deze mogelijkheden? Stuur dan een mail naar secretaris@armonia.nl Uiteraard wordt dit vertrouwelijk behandeld.