x

Wat zoek je precies?

Poeder & Plusj bereiden zich voor op Klasse Avond

De voorbereidingen voor het verenigingsconcert zijn in volle gang. En ook Nannette Lindenberg en Jolanda Keun, samen bekend als theaterduo Poeder & Plusj, repeteren nog volop. Zij presenteren aanstaande zaterdag de Klasse Avond en willen dat het totaalplaatje helemaal klopt!

Want hoewel Nannette en Jolanda al bijna twintig jaar samen theater maken, is hun spel nooit vanzelfsprekend voor ze. Iedere opdracht ontvangen ze weer met oprechte nieuwsgierigheid. Zodra ze een thema horen, in dit geval Klasse Avond, gaat het creatieproces van start. Allereerst buitelen de ideeën in hun appverkeer over elkaar heen. Vervolgens weten ze door hun ervaring en gedeelde humor precies: ‘daar kunnen we wel wat mee, dat geeft een mooi beeld’. Dat werken ze dan verder uit met tekst, kleding en rekwisieten. En elke repetitie brengt ze weer nieuwe inzichten, zo krijgt hun presentatie gaandeweg helemaal vorm.

Tijdens de Klasse Avond van Armonia kondigen ze het programma in verschillende rollen aan. Rollen die je op een échte klassenavond ook tegen kan komen. Ze zullen zaterdag dus in diverse verschijningsvormen ten tonele treden. De rode draad staat inmiddels vast, maar er is ook ruimte voor improvisatie zodat ze goed aansluiten bij wat er ter plekke gebeurt.

Ben je ook benieuwd naar het moment waarop alles samenkomt? Je bent van harte welkom, er zijn nog kaarten te koop!