x

Wat zoek je precies?

Repetitieweekend

Voor het startersorkest (ASTOR) en leerlingenorkest (ALLO) van Armonia is het ieder voorjaar weer feest, want dan gaan ze samen op repetitieweekend! Er wordt vaak al lange tijd naar uitgekeken, maar bij vertrek is het voor sommigen toch ook wel een beetje spannend, zeker voor de kinderen die voor het eerst meegaan. Eenmaal op locatie is het echter voor iedereen direct één groot feest. Ze verdelen zich als vanzelf over de slaapzalen, de bedden worden opgemaakt en ieders snoepvoorraad wordt uitgestald en voorgeproefd. 😉

Vervolgens gaat het dagprogramma van start met uiteraard als eerste een repetitie. ASTOR en ALLO repeteren apart van elkaar, maar doen ook veel samen. Naast repeteren doen ze spelletjes, is er een bonte avond en ook een nachtwandeling, die ieder jaar weer vaste prik is!

Op zondagochtend repeteren beide orkesten nog volop. ‘s Middags sluiten ze het weekend af met een themaconcert in de buitenlucht: Viva Hollandia. Tijdens de muzikale klanken tonen de wolken verschillende verschijningsvormen en waait het flink. Het begon zelfs even te spetteren, maar de regen zette gelukkig niet door, dus het programma kon geheel volgens plan doorgaan. Een fantastisch slotakkoord voor weer een geslaagd repetitieweekend bij de Meene!