x

Wat zoek je precies?

Word jij de nieuwe dirigent(e) van ALLO?

Muziekvereniging Armonia is een eigentijdse en eigenwijze muziekvereniging met zo’n 220 leden. Samen maken we met plezier muziek. Armonia biedt, met maar liefst vijf orkesten en meerdere ensembles, muzikale uitdaging voor iedereen. Van jong tot oud, van piccolospeler tot slagwerker, van beginner tot (bijna) profmuzikant: voor iedereen is er plek. De orkesten kennen allen hun eigen dynamiek: eigen repetities, optredens en repetitieweekenden en/of orkestreizen. Ook treden alle orkesten regelmatig gezamenlijk op.

Voor het Leerlingenorkest ALLO zijn we op zoek naar een enthousiaste dirigent(e). Het betreft hier een betaalde functie. ALLO bestaat uit ongeveer 15 leden, die met veel plezier elke week samenkomen om te repeteren. De repetities zijn op vrijdag van 18:15- 19.45 uur.

ALLO is het Armonia Leerlingen Orkest voor leden in de leeftijd van bovenbouw basisonderwijs met een muzikaal A-niveau. In dit orkest worden door het spelen van aantrekkelijke, herkenbare (film- en pop) muziek de orkestvaardigheden van de leden verdiept. Ongeveer 5 keer per jaar wordt opgetreden voor een wisselend publiek. Met elk concert proberen we de balans tussen progressie en plezier in stand te houden. Naast het gezamenlijk muziek maken vinden wij het ook belangrijk dat de sociale onderlinge band tussen de muzikanten sterk is en blijft. Hier is ook ruimte voor tijdens en naast de repetities. De meeste leerlingen hebben voordat ze in ALLO komen al 1 of 2 jaar orkestervaring opgedaan in het Armonia Startersorkest (ASTOR). Na ALLO kunnen ze doorstromen naar het volgende Armonia-orkest TJHO.

ASTOR en ALLO hebben voor de ondersteuning een orkestcommissie die bestaat uit
vrijwilligers. Vanuit de commissie worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals concerten en het jaarlijkse repetitieweekend. Ook helpt de commissie tijdens de repetities met hand- en spandiensten.

Onze dirigent
Wij vragen voor ALLO een dirigent(e) met de volgende kwaliteiten:
Iemand met een jeugdige geest en visie.
Iemand die ervaring en affiniteit heeft met het muzikaal leiden van groepen.
Iemand die de balans weet te vinden tussen kwaliteit en gezelligheid.
Iemand die buiten het dirigeren ook betrokken is bij de (jeugd)uitjes.
Iemand die bereid is mee te denken en te werken aan projecten die zorgen voor nieuwe instroom van leerlingen.

Solliciteren en meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Mail dan uiterlijk zondag 23 juni 2024 je motivatiebrief aan Manon Jonquiere voorzitter@armonia.nl

Kijk voor meer informatie over de vereniging rond op deze website.