x

Wat zoek je precies?

Zestig kinderen gestart met gratis muziekjaar

Iedere vrijdagavond was het extra druk op onze parkeerplaats want dan kwamen 60 kinderen naar muziekles. Het muziekjaar dat ze dankzij het Maestro project wonnen, startte met zes oriëntatie lessen. Ze leerden instrumenten kennen, oefenden verschillende ritmes en luisterden zo goed mogelijk naar elkaar om samen muziek te maken.

Iedere week stonden er andere instrumenten centraal en dat zorgde ervoor dat ieder kind na een paar lessen wel kon zeggen: “ja, dít is mijn favoriete instrument!”
En op dat instrument gaven ze tijdens de laatste les zelfs een klein concert voor eigen publiek.

Inmiddels zijn alle kinderen bij Oyfo gestart met muziekles op hun instrument naar keuze. We wensen iedereen veel succes en hopen een aantal kinderen over een tijdje terug te zien bij ons startersorkest!

PS, kinderen die helaas zijn uitgeloot voor het gratis muziekjaar, krijgen nu het aanbod om de zes oriëntatie lessen te volgen. We zijn blij dat we op deze manier álle kinderen met getoonde interesse kennis kunnen laten maken met muziek. Deze oriëntatie lessen worden georganiseerd door Armonia, gegeven door Nicole ter Morsche & Manon Meijer en gefinancierd met gemeentelijke gelden.